0031-(0)6-82003280
0031-(0)118 - 59 28 21

Kantoorpanden Middelburg

Middelburg - Oostperkweg

okt2021

bekijk alle foto's

5 kantoorpanden Oostperkweg Middelburg.

(alle panden zijn verkocht; 1 pand te huur)

nadat eerder 2 vergelijkbare kantoorgebouwen zijn ontwikkeld, startte Wervenhove in september j.l. met de bouw van dit door RoosRos architecten ontworpen pand. 5 zelfstandige kantoorpanden met een eigen entree en parkeerplaats voor de deur. Elk pand bestaat uit de begane grond en een verdiepingsvloer van ca. 65 m² met elkaar verbonden door een dichte houten trap.

Deze panden worden nagenoeg turn-key aangeboden d.w.z. inclusief technische en elektrische installaties t.b.v. verwarming, koeling, verlichting, internet. Op het dak van elk pand worden 6 zonnepanelen aangebracht. Het afwerkingsniveau bestaat uit de indeling van de diverse ruimten m.b.v. afgewerkte wanden, deuren, plafonds en verlichting.  Elk pand staat garant voor een zeer laag energieverbruik. De oplevering van de verschillende units is in volle gang.
De Oostperkweg ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Middelburg en is direct bereikbaar per auto vanaf de N57 en de A58. Het projectgebied is onderdeel van de gerevitaliseerde entree van Ramsburg. Dit project is het derde en laatste van Wervenhove op deze locatie. 

Van deze kantoorpanden is er 1 per heden te huur met een optie tot koop. Elders op deze site vindt u aanvullende informatie.


 

Terug naar overzicht