06 82003280
0118 - 59 28 21

Kantoorpanden Oostperkweg Middelburg (Ramsburg)

Middelburg - Oostperkweg

dec 2020

bekijk alle foto's

Ontwikkeling 5 kantoor-/bedrijfspanden Oostperkweg Middelburg:  inmiddels allemaal verkocht .

nadat eerder 2 vergelijkbare bedrijfsgebouwen zijn ontwikkeld, startte Wervenhove in september j.l. met de bouw van dit door RoosRos architecten ontworpen pand. 5 zelfstandige kantoorpanden met een eigen entree en parkeerplaats voor de deur. Elk pand bestaat uit de begane grond en een verdiepingsvloer van ca. 65 m2 met elkaar verbonden door een dichte houten trap.

Deze panden worden nagenoeg turn-key aangeboden d.w.z. inclusief technische en elektrische installaties t.b.v. verwarming, koeling, verlichting, internet. Op het dak van elk pand worden 6 zonnepanelen aangebracht. Het afwerkingsniveau bestaat uit de indeling van de diverse ruimten m.b.v. afgewerkte wanden, deuren, plafonds en verlichting. Het indelingsvoorstel kan aangepast worden. Elk pand staat garant voor een zeer laag energieverbruik. De oplevering vindt plaats in de eerste helft van 2021.
De Oostperkweg ligt op loop- en fietsafstand van het centrum van Middelburg en is direct bereikbaar per auto vanaf de N57 en de A58. Het projectgebied is onderdeel van de gerevitaliseerde entree van Ramsburg. Dit project is het derde en laatste van Wervenhove op deze locatie. 
 

Terug naar overzicht