06 82003280
0118 - 59 28 21

Nieuws

* Stikstofperikelen en Pfas hebben veel ontwikkelingen in de bouw vertraagd. Hoewel ook enkele ontwikkelingen van Wervenhove hieraan onderhevig zijn geweest, gaat de ontwikkeling van fase 3 in Ramsburg inmiddels weer gewoon verder. Ook de ontwikkeling van 12 bedrijfsunits op De Zompe in Serooskerke kan doorgang vinden. 


* Juni 2020: door de Coronacrisis  willen en zullen ook wij ons zo goed mogelijk aan de voorschriften en adviezen van de overheid houden. Concreet betekent dit dat onze medewerkers zo mogelijk 1.5 m afstand houden van hun medemens. (Bouw)vergaderingen en bijeenkomsten voor 3 of meer mensen zijn tot nader order gecancelled. Opleveringen worden sober en klein gehouden met een minimaal aantal personen (max 3)

Telefonisch en digitaal blijven wij bereikbaar en voor spoedgevallen kunt u ons te allen tijde benaderen op 06-82003280 of middels info@wervenhove.nl. 

Wervenhove ontwikkelt op 3 locaties in Zeeland bedrijfspanden:


1. De Zompe Serooskerke - de hoeveelheid uitgeefbare bedrijfsgrond in de gemeente Veere is beperkt. Op De Zompe zijn nog enkele kavels beschikbaar waarop plannen zijn of worden gemaakt. Daarbij wordt gekozen voor een effectieve verdeling en invulling. Voor ZZP'ers en middelgrote ondernemingen worden panden van ca 60 m² tot 140 m² ontwikkeld. Er is nog beperkt ruimte voor 1 of enkele op zichzelf staande bedrijfspanden. 


2. Ramsburg Middelburg - aan de Oostperkweg ontwikkelt Wervenhove in 2020 een derde bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 6 kantoorpanden van ca. 65 m² begane grond en verdieping. De omgevingsvergunning is verstrekt. Elders op deze site treft u de betreffende informatie. 


3. Modempark Terneuzen - onlangs is een bedrijfsverzamelgebouw van 4 bedrijfspanden opgeleverd. Alle units zijn inmiddels verkocht.
In het Modempark t.h.v. de Informaticastraat biedt Wervenhove een perceel bedrijfsgrond van ruim 6100 m² te koop aan, eventueel op te delen in 2 of 3 kleinere percelen. Deze grond is bouwrijp en reeds voorzien van riolering en nutsvoorzieningen.

Op de resterende kavel langs de Informaticastraat wordt in 2021 een plan ontwikkeld voor de bouw van 4 of 6 bedrijfsunits.