0031-(0)6-82003280
0031-(0)118 - 59 28 21

Wonen en werken

Wonen en werken in Serooskerke - inmiddels zijn alle woonwerkkavels verkocht

 
Laatste perceel: Wilgenhoekweg 26-c te Serooskerke.


De bedrijfswoning is ca. 150 m²  (inhoud ca. 670 m³) en bestaat uit een ruime hal met trap naar de verdieping, een toilet en meterkast. Voorts een riante woonkamer met open keuken en bijkeuken, op de verdieping de mogelijkheid voor 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Middels een vlizotrap wordt de ruime bergvliering bereikt. Aan de woning wordt een ruime garage met roldeur gebouwd. De woning wordt casco opgeleverd, d.w.z. de koper regelt zelf de afbouw (binnenwanden en deuren), inrichting (keuken,badkamer, slaapkamers) en installaties. 
Het bedrijfspand is ca. 150 m². Het bedrijfspand wordt bedrijfsklaar opgeleverd d.w.z. dat het is voorzien van aansluitingen voor elektra, water en internet (geen aparte meterkast) en een vuilwaterriolering. In het pand een hangtoilet en wasbakje in de toiletruimte. Naast een zgn. loopdeur bevat het pand een elektrisch bediende overheaddeur met drukkoppenkast en afstandsbediening. Voorts een raamkzoijn met 3 HR++ruiten. 

Zowel de woning als het bedrijfspand worden opgebouwd m.b.v. een staalconstructie die omgeven wordt door  antracietkleurige wand- en dakpanelen. Op de dakpanelen van de woning wordt op een rubberen ondergrond een zgn. alu-look felsdak gemonteerd. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof. 


Zowel de woning als het bedrijfspand worden uit staal opgetrokken d.w.z. dat de staalconstructie omgeven wordt door sterk isolerende sandwichpanelen die de wanden en het dak vormen. Dit staat borg voor een energiezuinige schil. Woning en pand worden uitgevoerd in antracietkleur (RAL 7016). De kozijnen en buitendeuren worden uitgevoerd in  kunststof. Met een passende installatie en zonnepanelen (op het dak van de loods) kan er  (nagenoeg) energieneutraal gewoond en gewerkt worden. 


De woning en het bedrijfspand maken onderdeel uit van een geheel van 4 ontwerpen door architectenbureau Roos & Ros.